- e-mail regisztráció
- adatok bővítése
- adatok módosítása
- adatok törlése
Amennyiben Ön még nem regisztrálta magát, itt most megteheti.


 Név:
 Jelszó:
  
Cégismertető

Cégünkről:

A Central European Business Centre 2000-ben jött létre Somogyi Péter ügyvezető igazgató korábbi külföldi tapasztalataira alapozva.
A cég eddigi, majdnem egy évtizedes fennállása óta a hazai konferencia szervezés egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. A CEBC mindig olyan szakmai konferenciák szervezésére és lebonyolítására törekszik, amelyek magas színvonalú keretek között igyekszik ügyfelei információ szükségletét kielégíteni. Ezért rendezvényeinken az adott témában mindig a szakmában legjártasabb előadók szólalnak fel, hogy résztvevőink első kézből juthassanak az aktuális információkhoz.

A CEBC többek között a következő témakörökben szervez konferenciákat: Energetika, E-Banking, CRM, Gazdaságpolitikai Fórumok, Hírközlés, Pénzügy, Informatika.

Cégünk legnépszerűbb eseményei a Vezérigazgató Találkozók, amely évente kétszer kerül megrendezésre. A Vezérigazgató Találkozókon a legnagyobb hazai cégek, illetve a hazai gazdasági és politikai élet vezetői képviseltetik magukat, egyedülálló környezetet biztosítva ezáltal a hazai üzleti élet szereplőinek párbeszédének.

A CEBC szervezése alatt került sor a következő rendhagyó eseményekre is:
  • Üzleti Gálavacsora Bill Clintonnal, Budapest
  • Üzleti Fórum Gerhard Schröderrel, Budapest
  • Üzleti Fórum Richard Holbrooke-kal, Zágráb (Társszervező)
Cégünk számára legfontosabb résztvevőink elégedettsége. Ezért a jövőben is arra törekszünk, hogy a legszínvonalasabb és a legtöbb információt nyújtó rendezvények szervezői maradjunk.
Central European Business Centre
Székhely: 1125 Budapest, Kútvölgyi út 62/d.
Iroda: 1015 Batthyány u. 59. IV e.

Tel.: 374-0172
Fax: 374-0173

E-mail: info@cebc.hu