- e-mail regisztráció
- adatok bővítése
- adatok módosítása
- adatok törlése
Amennyiben Ön még nem regisztrálta magát, itt most megteheti.


 Név:
 Jelszó:
  
Adatkezelés, Adatbiztonság


ALAPELVEK

A www.cebc.hu tiszteletben tartja, hogy személyes adataival minden természetes személy maga jogosult rendelkezni.


REGISZTRÁCIÓ

Egyes szolgáltatások igénybe vételéhez regisztráció szükséges, melynek során a www.cebc.hu személyes adatok megadását kéri.
A www.cebc.hu oldalt üzemeltető Central European Business Centre kijelenti, hogy a regisztrálók információit illetve személyes adatokat bizalmasan kezeli.
A személyes adatokat egyéb célra kizárólag az érintett hozzájárulásával fogja felhasználni, illetve adja ki harmadik fél számára.
A Central European Business Centre kijelenti, hogy adatkezelési tevékenységét az adatvédelmi jogok országgyűlési biztosa nyilvántartásába vette.


HOZZÁJÁRULÁS

A www.cebc.hu a személyes adatokat akkor tárolja, ha az érintett személy ahhoz hozzájárult. A www.cebc.hu a hozzájárulást megadottnak tekinti, ha a látogató a regisztrációs kérdőívet kitölti, és a "Ment" gombra kattint. A regisztrációs oldalon link mutat jelen irányelvekre abból a célból, hogy az illető felkészülten dönthessen a hozzájárulás megadásáról vagy megtagadásáról.


ADATBIZTONSÁG

A www.cebc.hu mindent megtesz az általa kezelt személyes adatok biztonságának érdekében. Ennek keretében gondoskodik a technikai feltételek megteremtéséről és az eljárási szabályok kialakításáról, amelyek az adatoknak a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozatal, törlés, sérülés vagy megsemmisülés elleni védelméhez feltétlenül szükségesek.


TOVÁBBI KÉRDÉSEK

Az adatvédelemmel kapcsolatos további kérdéseit az alábbi e-mail címre küldött levélben teheti fel: info@cebc.hu.


 A lap tetejére   

Central European Business Centre
Székhely: 1125 Budapest, Kútvölgyi út 62/d.
Iroda: 1015 Batthyány u. 59. IV e.

Tel.: 374-0172
Fax: 374-0173

E-mail: info@cebc.hu